4 Boksviten "Tre", del 7-8, av Kjetil Johnsen

 
uHce  147 sidor           uHce 140 sidor

Kjetil Johnsen, mästaren av cliffhangers, är tillbaka med två nya delar i den spännande Tre-serien. Det är ett smart knep att dela upp böckerna i tio delar istället för att ge ut hela historien i en maffig tegelsten som ingen tonåring skulle orka läsa.

I del 7, "Tillbaka från de döda" får vi veta mer om Nicks syster Katie, om hur Noras mamma vill att hon ska ha fest som en injektion för att hemskt som hänt och om polisen som letar efter Nick eftersom de nu har den klippta filmsnutten där de kan se Nick knuffa Viksveen. Oväntade kontakter med Katie uppdagas, festen går åt skogen och Nick arresteras. Spänningen blir olidlig.

Det bästa och det värsta med Johnsens Tre-serie är just hans formidabla förmåga till cliffhangers. Man vill kasta sig på nästa del i serien direkt efter sista sidan är läst. Nionde delen kommer i augusti enligt Wahlströms. Det står inget om sista delen men förhoppningsvis ges de två sista ut tillsammans. Men all denna väntan! Hur kommer det att sluta? Jag blir tokig. Klarar inte av att vänta till augusti. Men vem orkar läsa de norska originalen?




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0